24 окт. 2022 г., 07:42

Тогава ме познаваш 

  Поэзия » Философская
586 1 6

Ако си запомнил мои стихове,

тогава чувстваш ме и ме познаваш.

Не казвай нищо и пристъпвай тихо,

поезията в мене не изтлява.

 

Ще бъда истинска във тези думи,

които идват само от сърцето.

Дали ще има обич помежду ни?

На изпит ще ни сложи битието!

© Аделина Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??