Oct 24, 2022, 7:42 AM

Тогава ме познаваш 

  Poetry » Phylosophy
578 1 6

Ако си запомнил мои стихове,

тогава чувстваш ме и ме познаваш.

Не казвай нищо и пристъпвай тихо,

поезията в мене не изтлява.

 

Ще бъда истинска във тези думи,

които идват само от сърцето.

Дали ще има обич помежду ни?

На изпит ще ни сложи битието!

© Аделина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??