19 сент. 2017 г., 22:28

Той. 

  Поэзия
262 0 5

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Ето го

...пристига...

...превзема ви душите...

..със усмивката широка...

...кара ви да се усмихвате...

...неволно...

...изкусен е...

...знае ги нещата...

..мъжете млъкват..

..жените похотливо..

..разтварят си краката..

..добър и сладкодумен е..

..красив е да..

( за повечето фусти

това определя нещата)

 

...Ето го...

...няма нито лев във джоба...

...цвете носи от последната си среща...

...старателен е...

...съхранил го е нощес...

...за следващата...

...сложил го е в бурканче...

.. на терасата..

...мъж е ''истински''...

...даже прав пикае...

 

... ОПИКАВА ВСИЧКО...

 

..маркира ви душичките..

...................................

Обичайте си го такъв..

..и без да мрънкате..

...да не съм ви чул ..

.. за любов да врънкате..

..Марионетки..

.. спете си в меките ..

..легла..

..и преживейте мисълта..

..че от такива зомбита..

.. имате деца..

© Христо Манчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Няма да ти врънкам за любов. Обещавам.
    Но ще ти кажа, че ме разсмиваш. Макар, че понякога си е за рев направо.
  • ха-ха-ха....натуралистично, но пък истинско....
  • Благодаря за оценката.. Хари, Марго.. аз толкова си мога не се сърдете.
  • Е,Христо този път си предарил,но пак е оригинално!!!Поздрави!!!
  • Страшен финал! Страшен!
Предложения
: ??:??