29 дек. 2012 г., 10:47

Той 

  Поэзия » Любовная
715 0 3




ТОЙ

Моя Любов, аз вървя под дъжда 
и чадърът ми тихичко пее. 
Срещу мен спира Той - нереален - мъжа 
и усмивки в очите ни грейват.

Как е мокър. С прилепнала риза. 
Разкопчана почти до гърдите. 
С целувка под чадъра ми влиза 
и се гледаме само в очите. 

И стоим. И държи ми ръката. 
(А чадърът дали е опора.) 
Две очи. И я няма земята... 
Любовта се усмихва отгоре. 






© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??