20 дек. 2007 г., 16:53

Толкова близо... 

  Поэзия » Любовная
721 0 5
Толкова близо, колкото и далеч.
В сърцето ми си само ти!
Дори в твойто да отсъствам,
за мене съществуваш само ти.
Надеждата аз храня, подхранвам.
Вчера да бъде днес.
Когато за теб съществувах,
когато дари ме с любов,
когато мечтата ми сбъдна
да бъда обичан и аз.
Менят се сезони, минават години,
последен реквием прозвуча.
Съня ме напуска, животът ми също,
знай, ще те обичам и в другия свят.
.............
Когато почвам да чувам зова в  сърцето,
когато не иска да бие,
когато се дави в кървави капки,
когато сълзите ме задушават - но не излизат,
когато усетя, че краят наближава,
когато не мога и не искам да плача,
когато...
Снимките аз отварям - спомени стари.
За да излязат сълзите,
за да бие сърцето,
за да помечтая,
за да се върна назад,
за да се почувствам отново жив...

© Пацо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??