15 июн. 2014 г., 19:15

Толкова чудато си 

  Поэзия » Другая
547 0 0

Заставаш под

слънчевите ми очила,

криеш се някъде

из миглите ми

и незнайно защо

пиеш лъчи

вместо коктейли

и поглъщаш

морски пясъци

вместо сладолед.


Толкова чудато си,

мое лятно щастие.

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??