15 jun 2014, 19:15

Толкова чудато си 

  Poesía » Otra
580 0 0

Заставаш под

слънчевите ми очила,

криеш се някъде

из миглите ми

и незнайно защо

пиеш лъчи

вместо коктейли

и поглъщаш

морски пясъци

вместо сладолед.


Толкова чудато си,

мое лятно щастие.

© С. С. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??