Jun 15, 2014, 7:15 PM

Толкова чудато си 

  Poetry » Other
548 0 0

Заставаш под

слънчевите ми очила,

криеш се някъде

из миглите ми

и незнайно защо

пиеш лъчи

вместо коктейли

и поглъщаш

морски пясъци

вместо сладолед.


Толкова чудато си,

мое лятно щастие.

© С. С. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??