23 июн. 2007 г., 01:22

Толкова далече 

  Поэзия
829 0 1

Толкова далече,

сякаш не съществуваш-

заровен в пясъка на тъмен плаж.

Едно желание,

една нестихваща надежда,

а може би си все така далечния мираж!

Когато те видях,

когато те погледнах

в очите ти открих неземен свят.

Опитах да забравя,

опитах да отричам,

но ти беляза мен със твоя Ад!

И времето изтече,

но времето не промени

песента която пее моето сърце.

Едно желание,

една надежда,

ще чакат твоето сърце при моето да спре!

 

 

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Деси, ти си непозната поетеса за мене, но вече ще знам , че си безкрайно талантлива! Поздравления!
Предложения
: ??:??