16 нояб. 2024 г., 09:57

Толкова много 

  Поэзия » Любовная
94 4 3

 

      Толкова много

 

Толкова много те исках,

слънцето беше във мойте мечти!

Толкова много те чаках,

чаках те в в топлите, летните дни.

 

Есен настъпи в душата,

падаха цветните златни листа.

Тъжна бе вън красотата –

облаци в сиво, небесна сълза.

 

Щом те видях и отново

чувство на обич сърцето откри,

в тайно неписано слово

образът твой есента украси.

 

Толкова много те исках,

слънцето беше във мойте мечти!

Даже за миг не помислих

колко далече от мене си ти.

 

          Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Нека любов в деня ни да има, нищо че чука на прага ни зима »

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Yuri (Yuri Yovev) и BoBoteva (Bo Boteva), много благодаря!
  • Когато обичаме, преценката ни не е трезва, така е! Хубаво стихотворение!
  • Успех, Мария! 👍
Предложения
: ??:??