Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
С такава нежност те събличам,
каквато даже и не знаех, че я имам...
А как с целувките си те обличам,
а после за пореден път те взимам
в обятията си, и прониквам
във влажното ти женско царство...
И цяла с мъжки ласки те обсипвам,
навсякъде... на всяко място...
Каква е тази нежност - откъде
открих я, че я притежавам?
Разбирам го със своето сърце -
Открих я аз... откакто те познавам!...
04.02.2021.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
Благодаря ти 🌹