25 авг. 2013 г., 17:07

Толкова те обичам 

  Поэзия » Любовная
691 0 4

Колкото сол те обичам...
В приливи нощни ме къпеш,
нежни вълни в мен разбиваш,
устните ми в теб изтръпват.

Колкото хляб те обичам,
сит съм от твоя вкус земен,
семе на тебе наричам -
кълна ми огнен да вземе.

Колкото жар те обичам,
в нея без страх аз да легна -
нека горя и изпичам
в твоя свят мъжката клетва.

Колкото грях те обичам,
в тебе безсмъртие губя -
 знам, че така се обричам
все да те искам и любя.

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??