Aug 25, 2013, 5:07 PM

Толкова те обичам 

  Poetry » Love
661 0 4

Колкото сол те обичам...
В приливи нощни ме къпеш,
нежни вълни в мен разбиваш,
устните ми в теб изтръпват.

Колкото хляб те обичам,
сит съм от твоя вкус земен,
семе на тебе наричам -
кълна ми огнен да вземе.

Колкото жар те обичам,
в нея без страх аз да легна -
нека горя и изпичам
в твоя свят мъжката клетва.

Колкото грях те обичам,
в тебе безсмъртие губя -
 знам, че така се обричам
все да те искам и любя.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??