Облаче в небето си постлала
да ни е завивка през нощта!
Гушвам те... а времето е спряло
и притихва, за да те приспя!
Не познахме есен, нито зима –
лятото е наше, с пролетта!
И защото обичта я има,
винаги е топло у дома!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены