Aug 18, 2012, 10:10 AM

Топла постеля 

  Poetry » Love
1055 0 8

Облаче в небето си постлала

да ни е завивка през нощта!

 

Гушвам те... а времето е спряло

и притихва, за да те приспя!

 

Не познахме есен, нито зима –

лятото е наше, с пролетта!

 

И защото обичта я има,

винаги е топло у дома!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??