19 нояб. 2007 г., 16:39

Топлина 

  Поэзия » Другая
853 0 5

Денем съм момиче нежно,

с коси дълги, очи – кафяви,

щом погледнеш в тях, потъваш!

И нося добротата във въздуха, който дишаш,

в себе си тая любовта!

И ето, чрез усмивката истинска

давам криле на падналия духом!

Целувам му ръка

и зареждам го със сила...

Вървя дълго, без да спирам,

просто давам моята опора!

Тайничко намирам

приятели, реални, с истински души…

А вечер съм птица цветна,

летя в дълбокото синьо небе,

отличавам се от звездите

и давам прошка на всяко човешко сърце!

Щом види ме човек в беда,

пожелава си желание,

в очите се ражда сълза…

И ето, сбъдвам го

и сърцето ми се изпълва с топлина!

                                                       На Сиси
                                                     19.11.2007
                                                                                                   

 

© Усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "На Сиси
    19.11.2007"
    Светли много...наистина много ме зарадва.Искрено ти Благодаря..ти си истниско ангелче..много ТаЛаНтЛивО ангелче! {}
  • Благодаря Маги, Дари и Зузи!
  • Моето сърце се изпълни с топлина докато четох стиха ти!
    ПРЕКРАСЕН Е!!!6+
  • Вълшебница си ти!!!
  • Ами ти си ...Ангел!!!
    С много обич за теб.
Предложения
: ??:??