Аз съм този зад плакáта ви кичозен на стената,
аз съм този, скрит зад билбордовете, когато спира тока.
Аз съм мръсната ви риза в коша за пране,
аз съм вашето подмолно мислене.
Аз съм, там, където никои друг не ще да е.
Аз съм срамотата,
аз съм грешката в душите ви.
Аз съм този под кревата.
И потта съм под юргана.
Аз съм похотта.
Аз съм и страстта.
В миризливите ви чорапи
аз живея.
Дори в тоалетната съм с вас
Вярвайте ми...
навсякъде съм около вас...
© Христо Манчев Все права защищены