25 may 2017, 0:55

Торбалан 

  Poesía » Verso libre
464 3 9

Аз съм този зад плакáта ви кичозен на стената,

аз съм този, скрит зад билбордовете, когато спира тока.

Аз съм мръсната ви риза в коша за пране,

аз съм вашето подмолно мислене.

Аз съм, там, където никои друг не ще да е.

Аз съм срамотата,

аз съм грешката в душите ви.

Аз съм този под кревата.

И потта съм под юргана.

Аз съм похотта.

Аз съм и страстта.

В миризливите ви чорапи

аз живея.

Дори в тоалетната съм с вас

Вярвайте ми...

навсякъде съм около вас...

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??