Да вдигнем чаша вино с призив нов,
за здраве и за щастие да пием!
На този ден, изпълнен със любов,
душите си със нежност да напием!
Да пием за човешкото у нас,
за истинското, ценното имàне,
което крие благото ни „Аз“,
сърцата ни доброто да обхване!
Да обявим днес заедно бойкот
на злото тук, което съществува!
Да вдигнем чаши за един живот,
във който обичта ще тържествува!
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены