26 апр. 2008 г., 18:29

Това е животът... 

  Поэзия
950 0 6

Знам, че някога ще бъде утре,

знам, че утре ще е днес,

знам, че днес ще е минутата

от някога, летяла през...

 

Знам, че миналото е минута,

когато въздухът е колкото зърно,

знам, когато птица не отлита,

черно е в нейното гнездо.

 

Знам, че някога ще бъде утре,

знам, че утре ще е днес,

и болях, че днес ще бъде

твърде рано пътя си да спреш...

© Емо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??