Не те познавах,
не знаех, че те има.
Дори в мислите
не мечтаех за това.
Не познавах любовта.
Чужда тя ми беше.
Не вярвах, че е радостта,
с която сърцето хвърчеше.
И ето, че се случи!
Срещнах те така,
сякаш Бог те пусна,
пътя ми препречи.
Сграбчи ми сърцето,
а краката не вървяха,
исках да бягам надалеко,
страх ме бе от мен.
© Елена Все права защищены
Поздрави!