13.11.2013 г., 23:12 ч.

Това ли е любовта 

  Поезия » Любовна
558 0 3

Не те познавах,

не знаех, че те има.

Дори в мислите

не мечтаех за това.

 

Не познавах любовта.

Чужда тя ми беше.

Не вярвах, че е радостта,

с която сърцето хвърчеше.

 

И ето, че се случи!

Срещнах те така,

сякаш Бог те пусна,

пътя ми препречи. 

 

Сграбчи ми сърцето,

а краката не вървяха,

исках да бягам надалеко,

страх ме бе от мен.

 

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??