Този филм е със жанр неизвестен.
Говорят се поне десет езика.
За проследяване – сюжет нелесен.
И няма български субтитри.
В този филм има много актьори.
Кой е главен, до днес не зная.
Все му търся нови режисьори.
Все с някой ще вземем Оскара.
Този филм по кина не излиза.
За всички възрасти забранен е.
Без сценарий е. Продуцентът фалира.
И героите все се променят.
Този филм твърде много минути е.
И за края му нямам търпение.
Но по грешка все отначало го пускам.
И сама си го гледам.
Следва продължение...
03.03.2010г.
гр. Сан Фернандо
© Събина Брайчева Все права защищены