3.03.2010 г., 11:16 ч.

Този филм 

  Поезия
436 0 3

Този филм е със жанр неизвестен.
Говорят се поне десет езика.
За проследяване – сюжет нелесен.
И няма български субтитри.

В този филм има много актьори.
Кой е главен, до днес не зная.
Все му търся нови режисьори.
Все с някой ще вземем Оскара.

Този филм по кина не излиза.
За всички възрасти забранен е.
Без сценарий е. Продуцентът фалира.
И героите все се променят.

Този филм твърде много минути е.
И за края му нямам търпение.
Но по грешка все отначало го пускам.
И сама си го гледам. 
Следва продължение...

03.03.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??