20 авг. 2007 г., 22:36

Трагедия!!! 

  Поэзия
680 0 22
Неясно очертание,
тъжна Луна.
Звезден миг - мълчание,
нищета...
Мрачно докосване -
самота раздира душата,
копнееща ласка,
а не - очакване безкрайно.

Небето крещи,
гръмотевици сее,
като стихия,
погубваща страстта...
Демоничен страх беснее,
чувствата увяхват, като есенни цветя...
Трагедия!!!
Между клоните на гъстата гора,
избяга любовта - уплашена, сама.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??