27 июн. 2024 г., 13:39

Трагиата 

  Поэзия » Эпиграммы
62 0 0

Индивид ручи,

мучи горко,

общество бучи,

фучи зорко.

За неслучки спомени

на мечти са помени.

Красотата света ще спаси,

но я той предвидливо затри.

Въпроси

кокоси,

понеже има такива,

които не се задават,

остават ли онакива,

които да се явяват?

Нито е егото добрина,

повече стадото е злина.  

 

© Стефан Василкин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??