Jun 27, 2024, 1:39 PM

Трагиата 

  Poetry » Epigrams
67 0 0

Индивид ручи,

мучи горко,

общество бучи,

фучи зорко.

За неслучки спомени

на мечти са помени.

Красотата света ще спаси,

но я той предвидливо затри.

Въпроси

кокоси,

понеже има такива,

които не се задават,

остават ли онакива,

които да се явяват?

Нито е егото добрина,

повече стадото е злина.  

 

© Стефан Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??