10 февр. 2023 г., 16:11

„Трай коньо за зелена трева!“ 

  Поэзия
139 0 0

Бездарни са управниците ни

дори да възстановят

в първоначалния им, оригиналния,

                                          вид и ред

на София „жълтите павета“ –

даже пред Народното събрание.

 

Та камо ли да задвижат напред

Национална ... „Промяна“.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??