Feb 10, 2023, 4:11 PM

„Трай коньо за зелена трева!“ 

  Poetry
131 0 0

Бездарни са управниците ни

дори да възстановят

в първоначалния им, оригиналния,

                                          вид и ред

на София „жълтите павета“ –

даже пред Народното събрание.

 

Та камо ли да задвижат напред

Национална ... „Промяна“.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??