7 мая 2007 г., 13:10

ТРЕПЕТ 

  Поэзия
948 0 20
 

Със трепет те докосвам, пожелавам те.

Ръцете си със твоите преплитам.

В очите ти поглеждам и признавам ти,

че силно, много силно те обичам.

От ласките ти тръпна, изживявам те.

Телата ни се сливат в общо цяло.

И всеки ден аз трепетно дарявам ти

частица от сърцето си голямо.

Поискай ме, със нежност обладавай ме.

Със устните си бавно ме изричай.

Във танц любовен шеметно издигай ме

и силно, много силно ме обичай.

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??