Със трепет те докосвам, пожелавам те.
Ръцете си със твоите преплитам.
В очите ти поглеждам и признавам ти,
че силно, много силно те обичам.
От ласките ти тръпна, изживявам те.
Телата ни се сливат в общо цяло.
И всеки ден аз трепетно дарявам ти
частица от сърцето си голямо.
Поискай ме, със нежност обладавай ме.
Със устните си бавно ме изричай.
Във танц любовен шеметно издигай ме
и силно, много силно ме обичай.
© Кремена Стоева All rights reserved.