4 февр. 2008 г., 16:29

Трепет 

  Поэзия » Любовная
768 0 1
 И ето го новия трепет -
 ново и незпознато начало,
 тръпка изгаряща отвътре,
 за красивото и неизвестното...
 Нов огън се заражда,
 нова страст и жар,
 поддавам се на тях,
 без да мисля за бъдещето,
 а миналото оставям зад себе си
 и гледам само в настоящето,
 оставяйки се на изпълващия ме трепет -
 трепет, който не мога да опиша,
 трепет, на който не мога да устоя...

© Лъв Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??