...Трепета ми в твоя трепет...
Треперят очите и гласът ми, когато те погледна,
когато почувствам люлеенето на твоите стъпки,
трепери тялото ми, когато треперливо чува и въздиша
от емоцията, че може да усети аромата на ръцете ти...
в прегръдките на треперещата ми душа, в твоя живот...
Трепери и тя от вълнението, че може да те подкрепя,
треперя цялата, всяко мое кътче, ъгълче, черта, точка,
защото ти си човекът, който ме вдъхновява със всичко,
защото ти си моето вдъхновение във всяка дума и дела
вдъхновението за написването на тези треперещи текстове,
които посвещавам само на теб и изписвам с безкрайна радост
във всеки един жив миг, трептящ в надеждата на любовта ти...!
© Лили Вълчева Все права защищены