Sep 2, 2016, 12:33 AM  

...Трепета ми в твоя трепет... 

  Poetry » Love
317 5 6

...Трепета ми в твоя трепет...

 

Треперят очите и гласът ми, когато те погледна,

когато почувствам люлеенето на твоите стъпки,

трепери тялото ми, когато треперливо чува и въздиша

от емоцията, че може да усети аромата на ръцете ти...

в прегръдките на треперещата ми душа, в твоя живот...

Трепери и тя от вълнението, че може да те подкрепя,

треперя цялата, всяко мое кътче, ъгълче, черта, точка,

защото ти си човекът, който ме вдъхновява със всичко,

защото ти си моето вдъхновение във всяка дума и дела

вдъхновението за написването на тези треперещи текстове,

които посвещавам само на теб и изписвам с безкрайна радост

във всеки един жив миг, трептящ в надеждата на любовта ти...!

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??