На утрото през мократа зеница
ме гледа новият ми ден.
Слънце си взема от усмивката,
а синя нежност ще остави в мен.
Чаша кафе и фреш – за нощни спомени,
после – коли и хора, улици и блокове...
На делника в задъханите вдишвания
изгубвам песента на мойте токове.
Прегладняла, суетата чака
на утрото след плавния завой.
Не съм готова да ú дам душата!
Вълшебно–приказен е пътят мой!
© Пепи Все права защищены