3 нояб. 2020 г., 14:35

Трептящ есенен лист ... 

  Поэзия
212 0 0

Когато не знаеш какво е любов.
Не са те пърлили в нейния пламък.
Но ти самият гориш.
И виждаш край теб пеперудите
как без крилата си падат.
Като есенен лист
безмълвен трептиш.
И се самоизгаряш.
А мислиш, че си жив.
Не! Ти без дъх се възнасяш
над безлюбовната клада...

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??