1 сент. 2011 г., 10:58

Третият 

  Поэзия » Любовная
626 1 2

Аз искам да те имам, но не мога!

Аз искам да си мой - уви!

Ти имаш си приятелка красива

и обичаш я, нали?!

Тя също силно те обича,

но не както те обичам аз!

Аз обичам те до изнемога ,

гледам те с нарастваща тревога

и не мога да си обясня ,

с какво ти толокоз ме плени.....

Дали с очите си игриви ,

с устните си ти красиви ,

или с хубавите си черти?.....

Аз обичам те, а няма как да го призная!

Думи не намирам и мълча!

Ти имаш си приятелка и я обичаш!.....

Аз съм третата, излишна в таз игра!

© Благовеста Касалийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не мисля,че можем да го преглътнем!
  • Много е болезнено да си трети.Как да го преглътнем мила,как да се справим с тази болка?Че сме излишни в живота на най-любимото ни същество!

    Прегръдки!
Предложения
: ??:??