Аз искам да те имам, но не мога!
Аз искам да си мой - уви!
Ти имаш си приятелка красива
и обичаш я, нали?!
Тя също силно те обича,
но не както те обичам аз!
Аз обичам те до изнемога ,
гледам те с нарастваща тревога
и не мога да си обясня ,
с какво ти толокоз ме плени.....
Дали с очите си игриви ,
с устните си ти красиви ,
или с хубавите си черти?.....
Аз обичам те, а няма как да го призная!
Думи не намирам и мълча!
Ти имаш си приятелка и я обичаш!.....
Аз съм третата, излишна в таз игра!
© Благовеста Касалийска Всички права запазени