18 июл. 2006 г., 09:31

Три миниатюри 

  Поэзия
539 0 1



Със обич всяко цвете погали
и с обич то ще ти се отплати.


Тъй както нелепо увяхват цветята,
тъй без да усетят порастват децата.


Щом с устни цвете ти допреш
сърцето ти ще се отключи
и ти ще се научиш
как
от чувствата букет да набереш.

© Огрян Орешников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??