Jul 18, 2006, 9:31 AM

Три миниатюри 

  Poetry
508 0 1



Със обич всяко цвете погали
и с обич то ще ти се отплати.


Тъй както нелепо увяхват цветята,
тъй без да усетят порастват децата.


Щом с устни цвете ти допреш
сърцето ти ще се отключи
и ти ще се научиш
как
от чувствата букет да набереш.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??