21 окт. 2020 г., 11:08

Три през нощта 

  Поэзия
224 1 0

Да те изпратя в три през нощта

и самотно в кухнята да приседна. 
Да си направя кафе след това
и към мрака вън да погледна. 
Да размишлявам върху тази съдба
и вечно причини да търся, 
как така тя с теб ме събра, 
а всъщност сама ме прекършва?! 
Да преливат очите ми в сълзи, 
а устните в ъгълчетата да се усмихват. 
Да знам, че ще се върнеш същият
и с тази мисъл болката да притихва. 
Да те посрещна отново пред тази врата
и да помня, че все ще си тръгваш. 
Да те имам вечно до три през нощта, 
а ти завинаги душа да залъгваш. 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??