13 февр. 2010 г., 11:33

Трилема 

  Поэзия
505 0 4

 Трилема

 

 

 

Ох, чудя се какво да правя утре.

Дали да бъда влюбен Валентин

във някоя красива мутра,

или да бъда злополучен  син,

 

който моли прошка

от майка, либе и баща

и да говее да започне

баш на Трифон Зарезан?

 

Море няма да се чудя -

ще ги уважа и трите.

Мен така са ме научили -

срещу ръжена да не ритам.

Наздраве!!!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??