Трилема
Ох, чудя се какво да правя утре.
Дали да бъда влюбен Валентин
във някоя красива мутра,
или да бъда злополучен син,
който моли прошка
от майка, либе и баща
и да говее да започне
баш на Трифон Зарезан?
Море няма да се чудя -
ще ги уважа и трите.
Мен така са ме научили -
срещу ръжена да не ритам.
Наздраве!!!
© Ангел Веселинов Всички права запазени