8 апр. 2010 г., 21:42

Трио 

  Поэзия
551 0 1

Едно пиано пее в мрака
с една цигулка плачеща.
А пъстрострунната китара
приглася им, очакваща

съдбата си със примирение.
Луната гасне, после светва,
потръпнала в слушателско забвение.
На триото с тъгата се заметва.

Прашец от музика на нощен хор -
букет от ноти в до мажор.

Сонатата  издига се в небето,
поканва някоя звезда на танц,
но с глас пробива ù сърцето
и губи се картинният баланс.

© Нана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??