Триптих
ReмаТе
Днес е, ден - прекрасен,
слънцето усмихва се
през моето рамо, а
последните сълзи на залеза -
отразиха се като река
пред вчерашното огледало.
Една любов погина - хълм,
в небето гръм и падна мъртва
без да чака.
Полета си продължих,
(криле, от кръст - разперил!)
да търся обич в мрака.
А днес летя към теб,
"Във твоите очи" - живот
нашепва утрото, молитва,
за първите лъчи от Бог!
Гнездо ще свием с тях
(на клонка) в рая,
и нека там пребъдем
в едно сърце, до края.
© РемаТе Все права защищены