11 мар. 2011 г., 19:57

Трохичка възхита 

  Поэзия » Любовная
699 0 5

Сутрин на мънички глътки отпивам
утро сребристо от твоите устни,
трохичка възторг за из път си завивам,
за да бъде денят ми уханен и вкусен.

Щом слънцето хапне средата на синята пита
и лениво поспре дъх да поеме,
леко разгръщам моето мъничко снопче възхита
и целувки сребристи с усмивка си вземам.

Когато лъчите, уморени от танци,
в своята тъмна гримьорна косите разплитат,
когато звезди се прегръщат по лунния дансинг,
прежадняла, от извора пия сребриста възхита.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??