Трохите си поиска да оставиш -
не могат те да ме заситят...
Отдавна те обрекох на забрава.
Безмълвно те пресях през сито.
Захвърлих спомените надалеко -
от тях не станах по-честита.
Очаквам със душата и сърцето
от някой друг голяма пита...
© Вилдан Сефер Все права защищены