17 дек. 2007 г., 11:27

Троица 

  Поэзия » Философская
653 0 18

Едно... Везни.

Живот изпълнен с желания,

които го превръщат в страдание.

Срещу него -

обич, подсилена с доброта.

Две... Ти.

Дух, състоящ се от осезания,

с цел животът да победи.

Три... Тяло.

Временно място в пространството,

чрез което духът да се изяви.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??