Dec 17, 2007, 11:27 AM

Троица 

  Poetry » Phylosophy
652 0 18

Едно... Везни.

Живот изпълнен с желания,

които го превръщат в страдание.

Срещу него -

обич, подсилена с доброта.

Две... Ти.

Дух, състоящ се от осезания,

с цел животът да победи.

Три... Тяло.

Временно място в пространството,

чрез което духът да се изяви.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??