Едно... Везни.
Живот изпълнен с желания,
които го превръщат в страдание.
Срещу него -
обич, подсилена с доброта.
Две... Ти.
Дух, състоящ се от осезания,
с цел животът да победи.
Три... Тяло.
Временно място в пространството,
чрез което духът да се изяви.
© Васил Георгиев Всички права запазени